Portaler

En plattform for god digital kommunikasjon

Effektiv kommunikasjon mot kunder og medarbeidere gjennom digitale kanaler er kritisk for en velfungerende virksomhet, uavhengig av virksomhetens størrelse eller om den befinner seg i privat eller offentlig sektor.

CGI Norge tilbyr ulike portaler og mobile løsninger for digital kommunikasjon. Vi har bred erfaring fra store og små nettsider, intranett, e-handel, app’er og mobilsider, og følger deg hele veien fra idé til ferdig utviklet og implementert løsning. I samarbeid med vår User Experience (UX)-avdeling leverer vi ypperlige tekniske løsninger formet av et helhetlig forretningsmessig perspektiv og alltid med fokus på brukeropplevelsen. 95 prosent av våre prosjekter leveres til avtalt pris, tid og kvalitet.

Vi leverer portalløsninger på flere plattformer, blant dem EPiServer og Sharepoint. Mange av våre utviklere jobber dedikert på disse plattformene, og har vært med på å levere alt fra små informasjonsnettsider til noen av de mest profilerte portalene i Norge.

Våre responsive og brukervennlige nettsider gir markedets kanskje beste grensesnitt for webredaktører. Vi tilbyr alt fra responsive nettsider som fungerer like godt på mobil, nettbrett og PC, til ren mobilutvikling av kryssplattform eller native applikasjoner til iPhone, Android og Windows Phone.

CGI har bredden og helheten som sørger for effektive løsninger skreddersydd til virksomheten, med tilsvarende optimale brukeropplevelser.