Microsoft Dynamics

Drømmer du om et bunnsolid partnerskap?

Med CGI får din bedrift markedets høyeste Microsoft Dynamics-kompetanse, en partner som tar ansvar, er proaktiv og som engasjerer seg i din suksess.

I en verden hvor vi alle skal operere mer effektivt, levere produkter og ytelser med færre ressurser, redusere kostnad og høyne kundetilfredshet, er det avgjørende å ha pålitelige og betrodde samarbeidspartnere. For CGI er et partnerskap et langvarig forhold som bygger på tillit, respekt og en god porsjon engasjement.

CGI kan være en Microsoft Dynamics-partner for deg

Vårt forretningsgrunnlag bygger på tydelige prosesser, kundefokus og høy leveransesikkerhet. Fra oss kan du forvente løsninger i absolutt toppkvalitet i henhold til avtalt tid, pris og dine ønsker.

Et vellykket partnerskap bygger på godt samarbeid og åpenhet. Vi skiller oss særlig ut ved vår arbeidsform, og forsøker å være imøtekommende, fleksible og lette å samarbeide med.

Den beste Microsoft Dynamics-kompetansen på markedet

Med CGI som partner får du tilgang til den beste Microsoft-kompetansen i Norge fordi vi er en av svært få leverandører som både utvikler, integrerer og implementerer løsninger. Vi utnytter hele verdikjeden av systemer i Microsoft-plattformen.

Vi er spesialister på blant annet: