Cloud

Bedre arbeidsflyt med CGIs nettsky

Er du på utkikk etter nye og bedre måter å drive virksomheten på? Med vår nettskyløsning reduserer du kostnader og tidsbruk samtidig som effektiviteten øker. CGIs nettsky gir deg:

  • All kommunikasjon i virksomheten samlet på ett sted. Du kan blant annet ringe, sende e-post, chatte, dele filer og skrivebord, holde tele- og videokonferanser eller presentasjoner i én og samme tjeneste. Fra hvor som helst i verden får du tilgang til alle de moderne kommunikasjonskanalene virksomheten trenger, slik at du til en hver tid kan samhandle med kollegaer og kontakter som om dere var i samme rom.
  • Smarte verktøy som senker terskelen for samhandling, fjerner tidstyveri og gir bedriften bedre arbeidsflyt. Vår løsning er basert på Microsoft-teknologi, og består blant annet av Microsoft Exchange, Microsoft Sharepoint og Microsoft Lync.
  • En standardisert løsning som ikke krever fysisk installasjon i dine lokaler. Ettersom løsningen oppdateres automatisk, slipper bedriften å tenke på oppgraderinger og feilhåndtering. Du kan raskt skalere opp eller ned i henhold til om applikasjonene brukes mye eller lite, uten å måtte investere i dyr maskinvare.
  • Reduserte kapitalutgifter og lavere driftsutgifter med en «betal etter bruk»-modell. Bedriften betaler en fast pris per bruker, noe som gir en forutsigbar og lav kostnad. Med våre Microsoft-løsninger sparer du dessuten telefonutgifter, reiseutgifter og tid.

Alt dette får du uten frykt for datasikkerheten. Vår nettsky er den første i sitt slag som lagrer all data i Norge. Utstyr og informasjon oppbevares i sikre datahaller.

Microsoft-teknologien i CGIs nettskytjeneste: 

  • MICROSOFT EXCHANGE: Et kjent og kjært system som enkelt lar seg integrere i dine eksisterende løsninger, med e-post, kalender og kontaktoversikt i nettskyen.
  • MICROSOFT SHAREPOINT: Portalløsning for samarbeid og informasjon – et verktøy som støtter samhandling og forbedrer effektiviteten i organisasjonen
  • MICROSOFT LYNC: Samarbeidsverktøyet som gjør det mulig å ringe, chatte, ha videomøter, dele filer og holde presentasjoner fra ett og samme program. Med LYNC kan de ansatte jobbe sammen uansett hvor de befinner seg.