Bygg din fremtid med CGI

CGI vokser og har behov for flere talenter innen Microsoft Dynamics 365

CGI er den største Microsoft Dynamics 365-partneren i Norge og Norden, og jobber med komplekse løsninger sammen med kjente kunder. Oppdragsmengden er sterkt økende og vi har behov for flere dyktige medarbeidere.

Gjennom vår nære dialog med kundene vet vi at de har mange utfordringer som skal løses, og store forventninger til at CGI ikke bare skal bistå, men være en proaktiv innovasjonspartner. Spesielt ser vi dette behovet ved lanseringen av Dynamics 365 og de nye mulighetene med denne plattformen. Vi trenger derfor talenter innen utvikling, forretningsrådgivning, forretningsutvikling, prosjektledelse og nye teknologier og trender.


Utviklere Dynamics 365 Operations/Microsoft Dynamics AX

Du kommer til å arbeide med utvikling av Dynamics 365 for Operations i både implementering hos nye kunder og videreutvikling hos eksisterende kunder. Du kommer til å inngå i et lokalt team i Oslo med andre spesialister i Dynamics 365: utviklere, applikasjonskonsulenter, løsningsarkitekter, rådgivere og prosjektledere. Du kommer også til å ha et bredt nettverk og samarbeid med Dynamics 365-spesialister nasjonalt og internasjonalt.

Interessert? Send en åpen søknad med CV til jobb.no@cgi.com


Utviklere Dynamics 365 Sales/Microsoft Dynamics CRM

Vi ønsker å styrke vår CRM-avdeling og leter etter en utvikler med god erfaring i Microsoft Dynamics CRM. Som utvikler i CGI vil du være hands-on i utviklingsprosjekter og bidra til videreutviklingen av vårt anerkjente CRM-team. Riktig kandidat brenner for skyløsninger og mulighetene som finnes i Dynamics 365. Du kommer også til å ha et bredt nettverk og samarbeid med Dynamics 365-spesialister nasjonalt og internasjonalt.

Interessert? Send en åpen søknad med CV til jobb.no@cgi.com


Utviklere Microsoft Dynamics NAV

Du kommer til å inngå i et lokalt team i Oslo med andre spesialister i Microsoft Dynamics NAV: utviklere, applikasjonskonsulenter, løsningsarkitekter, rådgivere og prosjektledere. Vi søker etter deg med erfaring av utvikling i Microsoft Dynamics NAV og med interesse og lyst til å møte nye spennende kunder og kollegaer. Du kommer også til å ha et bredt nettverk og samarbeid med Dynamics 365-spesialister nasjonalt og internasjonalt.

Interessert? Send en åpen søknad med CV til jobb.no@cgi.com


Prosjektledere

Vi søker erfarne prosjektledere med god kjennskap til Microsoft Dynamics 365. Du vil bli en viktig bidragsyter til suksess i våre leveranser til Norges mest spennende Microsoft Dynamics-kunder.  

Interessert? Send en åpen søknad med CV til jobb.no@cgi.com


Løsningsarkitekter

Vi i CGI ønsker å styrke vårt team med flere løsningsarkitekter. Vi ser etter deg med god erfaring i rollen som løsningsarkitekt for Microsoft Dynamics-leveranser, og med en forståelse for de nye mulighetene som ligger i Dynamics 365-plattformen.  

Interessert? Send en åpen søknad med CV til jobb.no@cgi.com


Infrastrukturarkitekter

Vi søker erfarne teknikere med brennende ønske om å jobbe som infrastrukturarkitekter for implementering av Dynamics 365. Arbeidsoppgavene vil være varierte, alt fra å være infrastrukturarkitekt på nye løsninger til å bistå på eksisterende og nyinstallasjoner av Microsoft Dynamics AX, Dynamics NAV og Dynamics CRM.

Interessert? Send en åpen søknad med CV til jobb.no@cgi.com


Senior Finanskonsulenter Dynamics 365 Operations/Microsoft Dynamics AX

Vi søker etter seniorkonsulenter og spesialister i Microsoft Dynamics AX/Dynamics 365 for Operations, med god erfaring i finans og regnskap. Som seniorkonsulent og rådgiver hos oss i CGI vil du få en sentral rolle i leveranseprosjekter hos både nye og eksisterende kunder. Du kommer til å ha et bredt nettverk og samarbeid med Microsoft Dynamics-spesialister både nasjonalt og internasjonalt.

Interessert? Send en åpen søknad med CV til jobb.no@cgi.com


Senior Forretningsrådgiver Manufacturing

Vi ønsker å jobbe med kundene våre på et strategisk nivå og søker etter forretningskonsulenter som kan bistå oss i dette arbeidet. Vi søker derfor etter erfarne forretningsrådgivere som har industrikompetanse, eller erfaring med implementering av Microsoft Dynamics 365. Du vil bli en bidragsyter i videreutviklingen av våre kunderelasjoner, og et viktig medlem av vårt forretningsrådgivingsteam.

Interessert? Send en åpen søknad med CV til jobb.no@cgi.com