Dynamics 365 seminar

En reise i skyen, full av utfordringer og muligheter

CGI er den største partneren av Microsoft innen Dynamics 365. Vi har vunnet noen av de største ERP kontraktene i markedet, deriblant leveransen til OBOS i konkurranse med SAP. Faktisk er OBOS en av de største Microsoft Dynamics 365 prosjektene, globalt sett.

Det er flere utfordringer og muligheter som ligger i et slikt plattformløft. CGI har nylig vært hos Microsoft i deres hovedkontor i Seattle og fått den mest oppdaterte informasjonen om de nye skybaserte løsningene.

Når: 20. september 2017

Hvor: Scandic Hotell St. Olavs Plass

Tid: 08.30-12.00 (inkl. frokost og lunsj)

Vi inviterer til et åpent seminar der vi sammen med utvalgte kunder ønsker å dele unik kunnskap og erfaring, samt gi dere råd og anbefaling i forhold til det eventuelle plattformløftet. Vi vet at det er et sug etter informasjon og erfaringer om Dynamics 365 i markedet. Derfor anbefaler vi at dere er raskt ute etter å melde deres interesse. 

Temaer som vil bli berørt:

  • Microsofts visjon og roadmap av Dynamics 365 
  • Hvordan kan du best forberede din virksomhet til overgangen fra dagens løsninger til Dynamics 365? 
  • Praktisk erfaring og råd i innføring av Dynamics 365, en moderne plattform for fremtiden. Hvilke utfordringer og muligheter finnes? 
  • Hvordan kan CGI bistå og gi råd i deres vurdering om å oppgradere til plattformen Dynamics 365, eller vurdere andre alternativer?

Detaljert agenda og invitasjon vil sendes ut i uke 33, til de som melder sin interesse.

Skriv inn e-post om du ønsker å få tilsendt invitasjon

CAPTCHA

Verifisering:*

Fyll inn bokstavene du ser i bildet


Dersom du har spørsmål angående seminaret, send mail til: marketing.no@cgi.com

Kan du ikke delta på seminaret, men likevel ønsker å ha et møte med oss, send mail til Jens Fossum på: jens.fossum@cgi.com