Cybersecurity

Er du sikker på at du er sikker?

IT-sikkerhet handler ikke lenger kun om teknologi. Det handler om teknologi, tjenester og retningslinjer satt i system for å redusere risikoen av å bli rammet av cyberangrep og datakriminalitet. Kontroll på egne og kunders data blir stadig viktigere, og konsekvensene av tapte data, eller data på avveie, kan være ødeleggende for virksomheten din. Dette aktualiseres i enda større grad når EUs nye personvernforordning trer i kraft i mai 2018.

I CGI er sikkerhet en del av alt vi gjør. IT-sikkerhet og informasjonssikring er og en viktig del av vårt tjenestetilbud. Vårt mål er å gi deg ro til å fokusere på det som er kjernevirksomheten din.

Hvilke trusler er relevante for din virksomhet?

Kjenner du truslene i ditt marked og hvordan du beskytter deg mot dem? Vi kan gjennomføre en risikoanalyse som identifiserer din virksomhets sikkerhetsmessige utfordringer. Du mottar en rapport som beskriver din virksomhets sikkerhetssituasjon og en prioritert handlingsplan.

Kort om CGI og IT-sikkerhet

  • Vi har mer enn 35 års erfaring innen sikkerhet til den private- og offentlige sektor med mer enn 1.400 sertifiserte sikkerhetsspesialister globalt
  • Mer enn 100 kunder på tvers av 16 land benytter våre Managed Security Services
  • 10 Cybersecurity Operations Center (SOC) globalt, herav et nordisk senter i Helsinki, og et lokalt Cyber Response Center i Stavanger
  • Vi beskytter daglig mot 43 millioner cyberangrep på militære og etterretningstjenesters nettverk og infrastruktur