Om CGI – et overblikk

Fokus på resultater

Experience the commitment

CGI har 70 000 medarbeidere fordelt på et hundretalls lokasjoner i Amerika, Europa og Asia, med et felles mål om å bidra til at kundene skal lykkes. Med lokal og global tilstedeværelse, sterk ekspertise og en kraftfull portefølje av IT-tjenester og -løsninger, kan CGI bistå hvor som helst og når som helst.

Gjennom ende-til-ende tjenester innen IT- og forretningsprosesser legger vi til rette for kontinuerlig forretningsutvikling hos våre kunde.

Vi tilbyr:

  • Nærhet til markedet og kundeinnsikt som sikrer lokal forankring og suksess
  • Globale leveranser via sentrale enheter på fire kontinenter
  • Industriekspertise, ende-til-ende tjenester og IP-baserte løsninger som støtter kundens forretningsmål

Om CGI i Norge

I Norge er vi over 370 medarbeidere fordelt på seks kontorer. Hovedkontoret ligger på Helsfyr i Oslo. I tillegg har vi kontorer i Stavanger, Haugesund, Tønsberg og Sarpsborg.

CGI har en omfattende produktportefølje, og er blant de mest brukte leverandørene innenfor våre tjenesteområder i Norge. I tillegg til IT-drift og outsourcing, er våre norske medarbeidere stolte av å tilby markedets beste programvare, forretningsutvikling og -rådgivning samt systemintegrasjon til en rekke ulike bransjer.

Vi har produsert og implementert IT-løsninger i nesten 40 år, og har den nødvendige kompetansen og bransjekunnskapen som skal til for å møte kundenes behov.