Bygg din fremtid med CGI

CGI vokser og har behov for kloke hoder innen nye trender og teknologier

CGI er verden 5. største uavhengige IT konsulentselskap med et overordnet mål om å bidra til at kundene skal lykkes. Med lokal og global tilstedeværelse, sterk ekspertise og en kraftfull portefølje av IT-tjenester og -løsninger, kan CGI bistå hvor som helst og når som helst.

CGI jobber med komplekse løsninger sammen med mange kjente kunder. Oppdragsmengden er sterkt økende og vi har behov for flere dyktige medarbeidere.

Gjennom vår nære dialog med kundene vet vi at de har mange utfordringer som skal løses, og store forventninger til at CGI ikke bare skal bistå, men være en proaktiv innovasjonspartner. Spesielt ser vi dette behovet innen områdene BI, Big-Data og Master Data Management. Vi trenger derfor talenter innen utvikling, forretningsrådgivning, forretningsutvikling og prosjektledelse.

BI og Big-Data analytikere / spesialister

Vi ønsker å styrke vårt Digital Insight team. Ved å utnytte dataanalyseteknikker vil du bidra til å levere datadrevet innsikt til våre kunder innen ulike bransjer og prosjekter.

Som dataanalytiker har du god forretningskompetanse med evne til å forstå forretningsprosesser og hvordan de er manifestert i tilgjengelige data. Presentasjonsferdigheter spiller også en viktig rolle i jevnlige møter med våre kunder. Du er praktisk orientert med et sterkt konsulenttalent, noe som krever bred teknisk kompetanse samt fleksibilitet for å utnytte ulike teknikker, plattformer og teknologier. Du vil samarbeide tett med andre medlemmer i teamet og andre deler av organisasjonen.

Interessert? Send en åpen søknad med CV til jobb.no@cgi.com

Master Data Management arkitekter

Våre kunder, spesielt innen Retail, har økende behov innen alle aspekter av virksomheten; Flere måter å handle, betale og få produkter levert. Som Enterprise Architect skal du forstå de forretningsmessige og tekniske mulighetene, samarbeide med kundeteamet og bygge gode relasjoner med beslutningstakere hos kundene.

Hovedansvarsområder vil blant annet være:

  • Samarbeide med kunden om strategiske tiltak innen digital transformasjon.
  • Analysere og forstå kundens strategi og visjon og være rådgiver for å kunne realisere denne.
  • Utvikle systemkonsepter, logiske arkitekturer, løsningsalternativer og fordeler og ulemper med alternativer
  • Ha god oversikt over løsningsdesign, teknisk arkitektur, sikkerhetsarkitektur, infrastrukturarkitektur, databasearkitektur og design, system- og applikasjonsdesign, utvikling, systemintegrasjon og testaktiviteter.
  • Være mentor og etablere relasjoner på tvers av tekniske- og arkitekturteam.

Interessert? Send en åpen søknad med CV til jobb.no@cgi.com