Media Center

Artikler

Artikler
Tittel Download PDF Sider/filstørrelse
CGI rekrutterer hoder for fremtidens utfordringer

CGI Norge har akkurat lansert en kampanje for å tiltrekke flere dyktige talenter innen en rekke fagområder. Vi opplever god pågang og ønsker å tiltrekke oss flere dyktige hoder som vil være med på å forme fremtiden med oss.

View summary
CGI styrker teamet med 4 nye medarbeidere til Manufacturing & Retail

CGI Norge opplever god pågang av oppdrag, og har den siste tiden vunnet flere spennende kontrakter. For å møte den økende oppdragsmengden har vi styrket teamet med fire nye medarbeidere til Manufacturing & Retail. Kirsi Saikkonen, Mette Skjærstein og Lasse Arnesen begynte torsdag 01.03, mens Daniel Nordin starter 12.03.

View summary
Har du utfordringer med effektivt fordeling av strømforbruk på grunn av feilsituasjoner i målere?

Mange Energiselskap har i dag utfordringer med sine målere, da de stadig viser avvik i en eller annen form. Dette fører igjen til at selskapet må sende inn nye og korrigerte forbruksoversikter til sine kunder.

View summary
CGI skal drifte Widerøes IT-systemer

Flyselskapet Widerøe har valgt CGI til å drifte selskapets samlede IT-systemer. Avtalen, som går over fem år, har en verdi på 34 millioner kroner. IT-løsningen skal leveres i Bodø, men den skal driftes fra Oslo via CGIs avanserte nettskyplattform.

View summary
Ny salgsdirektør i CGI Norge

Stig Langset er ansatt som ny salgsdirektør i CGI Norges Business Solutions-avdeling.

View summary
Ny BPS-direktør i CGI

Vi i CGI er meget fornøyde med våre unike BPS-leveranser og fortsetter vår satsing på området. Det er derfor svært heldig at vi har fått med oss en mann som Paul Mathias.

View summary
Jernbaneverket lanserer tjenesten Mitt tog

Tjenesten gjør det blant annet mulig for de reisende å se hvor ofte det toget de pleier å ta er forsinket. Jernbaneverket har utviklet tjenesten i samarbeid med CGI.

View summary